Autor Wątek: Mały lokal gastronomiczny  (Przeczytany 157 razy)

38tsuke

  • Nowy Agroturysta
  • *
  • Wiadomości: 1
  • Reputacja: +0/-0
    • Zobacz profil
    • http://www.uarchaniola.pl/
Mały lokal gastronomiczny
« dnia: 17 Luty, 2018, 13:48:20 »
Witam, chcemy otworzyć z kumplem mały lokal gastronomiczny z hamburgerami, kebabami i tak dalej. Czy kapitał 30tyś wystarczy na samo wyposażenie gotowego już lokalu ? W planach mamy kupić przybory do kuchni, piekarniki, czajniki, frytkownice. Lokal oczywiście byłby przez nas wynajmowany.

felma

  • Nowy Agroturysta
  • *
  • Wiadomości: 37
  • Reputacja: +0/-0
    • Zobacz profil
  • Miejscowość: Wrocław
  • Ulubiony Region: Kaszuby
Odp: Mały lokal gastronomiczny
« Odpowiedź #1 dnia: 21 Marzec, 2018, 08:59:03 »
A macie już zmywarkę? U nas doskonale się spisuje Winterhalter, na początku ją wypożyczaliśmy na korzystnych warunkach ale się sprawdziła i teraz mamy taką na własność

Kaja26

  • Nowy Agroturysta
  • *
  • Wiadomości: 3
  • Reputacja: +0/-0
    • Zobacz profil
Odp: Mały lokal gastronomiczny
« Odpowiedź #2 dnia: 23 Marzec, 2018, 13:04:55 »
Obawiam się , że może to być trochę mało.. tak z 50 tys powinniście mieć. Pamiętaj , że zgody sanepidu itp itd też kosztują :P

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14